Valguse päev ja mehaanika päev TÜ Füüsika Instituudis

2018. aastas sügisel toimub TÜ Füüsika Instituudis (W. Ostwaldi tn. 1, Tartu) kaks teemapäeva, valguse päev ja mehaanika päev. Valguse päev toimub 22. novembril. Mehaanika päev toimub 29. novembril. Mõlemal päeval on alguse aeg 10.00 (see võib veel muutuda, kui tulijatele sobib teistmoodi), orienteeruv lõpp on 14.00.

Mis teemapäeval toimub? Idee on selles, et tulla kokku ja ära vaadata kõik selle konkreetse valdkonna demokatsed, mida me instituudis näidata suudame. Muidugimõista koos seletustega. Lisaks lühike ekskurss seotud teadusteemadesse, võib-olla ka mõni praktiline töö.

Kellele on teemapäevad mõeldud? Tulla võiks kogu klassiga. Loodame, et meie käsitlus sobib nii põhikooli kui ka gümnaasiumi õpilastele. Kes juba teab ja saab aru, see ehk leiab oma teadmisele kinnitust või lisa. Kes veel mitte, see ehk huvitub ja hakkab.

Kuidas registreeruda?  Registreerumine on avatud, seda saab teha täites veebivormi:

Valguse päeva registreerimisvorm

Mehaanika päeva registreerimisvorm

Igaks-juhuks mainime, et saame vastu võtta kuni 200 külalist.

Mis veel? Bussiga tulijad võivad kindlad olla, et parklas leidub ruumi. Samas linnakus on söökla, mis meie külalised ära mahutab. Igasuguste küsimustega võib pöördida:

Kaido Reivelt (5143349, kaido@fyysika.ee)